Lenzen

Lenzen zijn dé oplossing tijdens het sporten, als je vaak last hebt van een aangedampte bril, als je eens een zonnebril zonder correctie wil dragen of als je gewoon niet graag een bril op je neus hebt. Nood aan een leesadditie? Ook dat kan in lenzen!

Harde lenzen

Harde lenzen kunnen alle sterktes en oogafwijkingen corrigeren. Een voordeel van harde lenzen is dat deze zeer duurzaam zijn. U kunt ze dus enkele jaren blijven dragen. Harde lenzen worden op maat gemaakt en zijn veiliger voor de ogen dan zachte.

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn de afgelopen jaren geëvolueerd naar een gezonder alternatief. Deze lenzen voelen zeer comfortabel aan. Dit type lens bestaat uit verschillende materiaalsoorten. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte lens voor uw ogen.

Daglens

Daglenzen zijn zachte lenzen die éénmalig gedragen worden. Door hun extra dunne structuur laten ze een maximale hoeveelheid zuurstof door en zijn deze hierdoor het gezondste voor uw ogen. Daglenzen zijn ideaal voor tijdens het sporten of in de zomer!

Maandlens

Maandlenzen zijn zachte comfortabele lenzen die u maandelijks vervangt. Elke avond doet u de lenzen uit waarna u ze reinigt, desinfecteert en opbergt in de lenshouder. Kies voor maandlenzen als u liefst elke dag lenzen draagt.

Silicone hydrogel

Een silicone hydrogel is sterk hydraterend, hierdoor heeft u minder last van droge ogen en kunt u de lenzen een hele dag dragen. Sommige silicone lenzen kunnen zelfs dag en nacht gedragen worden. Vraag hierover meer advies in onze winkel.